Op zondag 29 juni 2014 organiseert het gemeentebestuur een dag vol plezier en activiteiten. Onze inwoners zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom op het Astridplein van Grobbendonk, dat voor dit evenement autovrij wordt gemaakt. Dit alles kadert in het initiatief Vlaanderen Feest!, de 11-daagse periode voor de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap.

Het gemeentebestuur wil met dit evenement de inwoners van Grobbendonk en Bouwel op de been krijgen voor een ontzettend leuke en actieve zondag. Bedoeling: vlak na de schoolperiode en vóór de vakantie eens goed uit de bol gaan!

Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom op het Astridplein. Men kan er rustig iets drinken op één van de caféterrassen. Tussen 14.00 en 17.00 uur is het genieten van een heleboel straatanimatie! Vanaf 17.00 is er de mogelijkheid om te picknicken op het gras van het Astridplein. Deelnemers kunnen hun eigen deken, eten en drinken meenemen, maar men kan ook terecht bij een aantal kraampjes. Ondertussen voorzien wij  muziek van eigen bodem! Vanaf 20.00 uur geeft de Schlager Show Band het beste van zichzelf!

Wedstrijd: “Meest originele picknick"

Het gemeentebestuur reikt een prijs uit voor de meest originele picknick!

Wie heeft de mooiste picknickmand of maakt een echt verkleedpartijtje van zijn picknick?  Het organiserend team van “Grobbendonk en Bouwel Feesten” speurt het Astridplein af en gaat op zoek naar de meest originele picknick! De winnaar ontvangt Grobbendonkse cadeaucheques! De prijsuitreiking wordt voorzien rond 19.45 uur op het grote podium.